Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 
Ανταλλακτικά
H KOLIAKOS Auto + Parts διαθέτει πλούσια
γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων
 
 
 
Πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
 
Αυτοκίνητα
Επιλέξτε το επόμενό σας μεταχειρισμένο
αυτοκίνητο από την KOLIAKOS Auto + Parts
 
 
 
Προσφορές
 
Προσφορές
Δείτε τις προσφορές μας σε όλα μας τα είδη
που διαθέτουμε για το αυτοκίνητο σας.
 
 
 
 
 
 
 

Ανταλλακτικά Aυτοκινήτων HYUNDAI - KIA KOLIAKOS AUTO + PARTS στον Νέο Κόσμο - Αθήνα

 
Από το 1999, στο Νέο Κόσμο (Αθήνα), το κατάστημά μας KOLIAKOS AUTO + PARTS εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Το κατάστημα εδώ και πολλά έτη ειδικεύεται σε εισαγωγή και εμπορία για γνήσια, OEM, After Market και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Hyundai και Kia Motors.

Η επιτυχία μας και η αποτελεσματικότητά μας βασίζονται στη μεγάλη ποικιλία των ανταλλακτικών, στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και στις συμφέρουσες τιμές.

Θέλουμε, ο κάθε πελάτης που έρχεται στον χώρο μας, στο Νέο Κόσμο (Αθήνα), και επισκέπτεται το κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων KOLIAKOS AUTO + PARTS να μπορεί να καλύψει άμεσα και οικονομικά τις ανάγκες του.

Εκτός από ανταλλακτικά αυτοκινήτων, θα βρείτε σε εμάς λιπαντικά και μπαταρίες. Στην αναζήτησή σας για το κατάλληλο εξάρτημα θα είμαστε εκεί για να σας εξυπηρετήσουμε φιλικά, οργανωμένα και με αντίστοιχα φιλικές τιμές. Θέλουμε έτσι να διασφαλίσουμε μια καλή και πολυετή συνεργασία.

Τo εξειδικευμένο σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατάστημά μας KOLIAKOS AUTO + PARTS, στο Νέο Κόσμο (Αθήνα), θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει επίσης και αν ενδιαφέρεστε για αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Τα αναζητούμε εμείς για εσάς στην τοπική αγορά και εγγυόμαστε για την ποιότητά τους.

Προσφέρουμε ακόμα και διάφορους τρόπους πληρωμής (πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μετρητά στην έδρα της επιχείρησης, αντικαταβολή).
 
 
Facebook
 
 
 
Instagram
 
 
 
Viber
 
 
 
 
 
 
 
Ανταλλακτικά Aυτοκινήτων HYUNDAI - KIA KOLIAKOS AUTO + PARTS
 
Τηλέφωνο 2109025847
 
Κινητό 6980038618
 
 
Φαξ 2130284709
 
 
 
 
 
Ανταλλακτικά Aυτοκινήτων KIA, HYUNDAI